Χανιά: Σκωπτικό σχόλιο Σταθάκη για την ανακοίνωση του Δήμου Κισσάμου

“Άλλοι πανηγυρίζουν με τις εξαγγελίες και άλλοι αργοπεθαίνουν ακούγοντας εξαγγελίες και υποσχέσεις” σχολίασε μεταξύ άλλων ο πρώην δήμαρχος Κισσάμου Θοδωρής Σταθάκης.

Αφορμή ήταν η ανακοίνωση του Δήμου σχετικά με την απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών να χαρακτηρίσει ως Εθνικό έργο την “Αξιοποίηση του Υδατικού Δυναμικού του Ταυρωνίτη”. “Το ζήσαμε και αυτό” έγραψε σε ανάρτησή του προσθέτοντας ότι “λες και μπορούσε να χαρακτηριστεί κάτι άλλο”

Δείτε την ανάρτηση του κ.Θ.Σταθάκη

Τώρα οι κάτοικοι, ειδικά σε Πλάτανο – Γραμβούσα και Λουσακιές μπορούν να ελπίζουν……

candia

Το ζήσαμε και αυτό…. Να βγαίνει δελτίο τύπου του δήμου Κισσάμου για να δηλώσει δικαιωμένος ο δήμαρχος επειδή ανακοινώθηκε ως Εθνικό έργο “Η Αξιοποίηση του Υδατικού Δυναμικού του Ταυρωνίτη”, λες και μπορούσε να χαρακτηριστεί κάτι άλλο. Άραγε από τον δήμο Πλατανιά πώς να μην δούμε καμιά ανακοίνωση δικαίωσης;;;

tipografo prints

Ήμασταν παρόντες πολλοί στην παρουσίαση της επικαιροποίησης της μελέτης του 1992… για το έργο αυτό, από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, και ακούσαμε και είδαμε… Οι υπόλοιποι θα περάσουν άλλα τόσα χρόνια και θα δούμε …τι θα δούνε.

Έτσι είναι δυστυχώς στην πολιτική: άλλοι πανηγυρίζουν με τις εξαγγελίες και άλλοι αργοπεθαίνουν ακούγοντας εξαγγελίες και υποσχέσεις.

Θα ήταν προτιμότερο να διαβάζαμε ότι ο Δήμος Κισσάμου εξασφάλισε από την κυβέρνηση την κατασκευή του έργου: “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΑ-ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΗ Τ.Κ. ΠΛΑΤΑΝΟΥ-ΣΦΗΝΑΡΙΟΥ”. Είναι έργο που έχει προχωρημένες και εγκεκριμένες μελέτες και εντός του μήνα και εγκεκριμένη περιβαλλοντική αδειοδότηση. Αυτό σίγουρα θα έδινε ελπίδα και ζωή στις εν λόγο κοινότητες μας.

Αντίστοιχο παράδειγμα του Δήμου Καντάνου-Σελίνου