Χανιά: Πόσιμο νερό στη ΔΕΔΙΣΑ μετά από δυο και πλέον δεκαετίες

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες η ΔΕΔΙΣΑ θα έχει και πάλι πόσιμο νερό στις εγκαταστάσεις της μετά από δυο και πλέον δεκαετίες.

Όπως ενημερώνει ο Διευθύνων σύμβουλος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της επιχείρησης Γιάννης Καυτράκης, τις προηγούμενες μέρες ξεκίνησε το έργο σύνδεσης της εγκατάστασης του ΕΜΑΚ Χανίων, με το δίκτυο πόσιμου νερού της ΔΕΥΑΧ. Το έργο, που ξεκίνησε η προηγούμενη Δημοτική αρχή, είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα Φιλόδημος και αφορά τη βελτίωση των δικτύων αποχέτευσης και ύδρευσης του δήμου Χανίων (κυρίως στην περιοχή του Ακρωτηρίου όπου βρίσκονται και οι εγκαταστάσεις της ΔΕΔΙΣΑ) συνολικού προϋπολογισμού 17,5 εκατομμυρίων Ευρώ.

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Κουτράκη:

candia
Και για όσους ακόμα δεν το πιστεύουν ότι θα έχουμε πόσιμο νερό στην ΔΕΔΙΣΑ, η φωτογραφία νομίζω τα λέει όλα!!!! Ξεκίνησε τις προηγούμενες μέρες το έργο σύνδεσης της εγκατάστασης του ΕΜΑΚ Χανίων, με το δίκτυο πόσιμου νερού της ΔΕΥΑΧ.
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, στην ΔΕΥΑ Χανίων, στον πρώην πρόεδρο κύριο Mihalis Tzinevrakis , στον Διευθυντή της κύριο Κώστα Στεργιάννη, και στο σύνολο του προσωπικού των Τεχνικών, οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα μας, και εργάστηκαν για την ένταξη και δημοπράτηση του μαζί με πολλά άλλα έργα στο πρόγραμμα “ΦιλόΔημος”, και έτσι θα έχουμε επιτέλους τις επόμενες εβδομάδες στην εγκατάσταση 🏭 μετά από 2 και πλέον δεκαετίες πόσιμο νερό