Χανιά: Μετά το διπλό στη Πάτρα ετοιμάζεται για Λεβαδειακό

Μετά τη σπουδαία νίκη στην Πάτρα απέναντι στη μέχρι τότε αήττητη στην έδρα της Παναχαϊκή η ομάδα των Χανίων υποδέχεται ακόμη έναν δυνατό αντίπαλο, τον Λεβαδειακό, τη Δευτέρα (16/12, 16:00) στα Περιβόλια.

Η μεσημεριανή προπόνηση της Παρασκευής (13/12) περιείχε ασκήσεις ταχυδύναμης, παιχνίδια μετάβασης σε μικρούς χώρους και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τακτικής.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Καρτσαμπάς, που στάθηκε άτυχος στο ντεμπούτο του αφού τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά συμμετοχής του στα πλευρά.

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους για την αναμέτρηση της Δευτέρας:

“Η στήριξή σας είναι σημαντική για να μπορέσουν τα Χανιά μας να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Οπως κάθε παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Super League 2, έτσι και αυτό, είναι δύσκολο και η στήριξή σας θα πρέπει να είναι ένθερμη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Χρειάζεται υπομονή και πίστη στις δυνατότητες της ομάδας, στην οποία δίνουμε “φτερά” με τη φωνή μας από το ξεκίνημα του αγώνα και δεν της τα “κόβουμε” με αμφισβήτηση στην πρώτη κακή στιγμή και με αρνητικά σχόλια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ραντεβού στα Περιβόλια, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε!

Ενας νομός, μία καρδιά, ένα όνειρο!”