ΧΑΝΙΑ | Let΄s do it Greece – Let΄s do it like… Αποκόρωνας! | PHOTOS

Για 3η συνεχή χρονιά,ο Δήμος Αποκορώνου συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στη Διεθνή Εθελοντική Καμπάνια καθαρισμού Let΄s do it Greece…

Την Κυριακή 2 Απριλίου στις 11 π.μ., σε 5 κομβικά σημεία της Εθνικής οδού Χανίων-Ρεθύμνου από τον κόμβο των Καλυβών έως τον Καβρό (25 χλμ. περίπου), πάνω από 70 άτομα, εθελοντικές ομάδες, σύλλογοι, πολίτες, Αντιδήμαρχοι έδωσαν το παρών σε αυτή την προσπάθεια.

candia

Συγκεντρώθηκαν πάνω από 100 μεγάλοι σάκοι με απορρίματα, στην πλειοψηφία τους ανακυκλώσιμα. Μπροστάρης ο Δήμαρχος Αποκορώνου, που βρέθηκε σε όλα τα σημεία δράσης ευχαριστώντας τους πάντες για τη συμμετοχή τους.

Η ομάδα της Δημοτικής Ενότητας Φρε, η οποία και ήταν από τις πιο δυναμικές ως προς τον αριθμό ατόμων, είχε βοηθό και τη σύζυγο του Δημάρχου κ. Ευτυχία Κουκιανάκη, από τη γέφυρα των Αγίων Πάντων έως την εκκλησία του Αγίου Φανουρίου.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Υπεύθυνος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Αποκορώνου, Γιάννης Κουκουράκης, μεταξύ άλλων ανέφερε:

“Ευχαριστώ από καρδιάς ως Υπεύθυνος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, όλους αυτούς που συμμετείχαν και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το “Let΄s do it Greece 2018″. Θα ήταν απρέπεια να μην αναφερθώ στους πιο μικρούς εθελοντές του Δήμου, τα παιδιά του Νηπιαγωγείου Παϊδοχωρίου – Αγίων Πάντων για τη συμμετοχή τους. Σχετικές φωτογραφίες θα δοθούν σε άλλη ανάρτηση.”