Χανιά: Καιρός ήταν! Ξεκίνησαν τα έργα συντήρησης στο γήπεδο των Αγ.Αποστόλων (pics+vid)

Ξεκίνησαν το πρωί στο γήπεδο των Αγ.Αποστόλων τα έργα συντήρησης του χλοοτάπητα.

Οι εργασίες γίνονται από τον δήμο Χανίων και αφορούν τη συντήρηση του πλαστικού χλοοτάπητα όπως και εργασίες στο περιβάλλον χώρο.

Στο γήπεδο βρέθηκαν το πρωί εκπρόσωποι του Δήμου όπως και της ΕΠΣΧ.

Εκ μέρους του δήμου ήταν ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού Στέλιος Μιχαηλάκης και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Τάσος Αλόγλου, ενώ από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης και πρόεδρος Ασφάλειας γηπέδων, Πέτρος Μιχαηλίδης. Επίσης παρών ήταν και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγ. Μαρίνας, Σοϊλεντάκης Αριστείδης αλλά και άλλοι τοπικοί φορείς.

Όλοι τους συμφώνησαν ότι τέτοιες ενέργειες είναι απαραίτητες σε όλα τα γήπεδα και μάλιστα σε τακτικά χρονικά διαστήματα προκειμένου να διασφαλιστεί στο μέτρο του δυνατού η ασφάλεια των παιδιών και των αθλητών.

Να σημειωθεί ότι το γήπεδο των Αγ.Αποστόλων είναι το τελευταίο που γίνονται ανάλογες εργασίες καθώς είχαν προηγηθεί σε όλα τα άλλα τα οποία ανήκουν στη δύναμη του δήμου Χανίων.

Επίσης όπως ανέφερε ο κ.Μιχαηλάκης σε λίγες ημέρες θα κατατεθεί και η μελέτη που αφορά την αντικατάσταση του χλοοτάπητα σε Μ.Ελιά και Αγ.Αποστόλους και συμπλήρωσε: “Σήμερα ολοκληρώνεται η διαδικασία συντήρησης των δημοτικών γηπέδων. Παράλληλα, υπάρχει πρόβλεψη για τη συνέχιση των εργασιών στον περιβάλλοντα χώρο και τα αποδυτήρια. Αυτές οι εργασίες είναι απαραίτητες για να μπορούν τα παιδιά μας να παίζουν με ασφάλεια. Την ίδια στιγμή υπάρχει εξέλιξη στο σχέδιο νομιμοποίησης των γηπέδων με στόχο τη νομιμοποίηση ενός γηπέδου το χρόνο”.

Gepostet von eparxies.gr am Mittwoch, 12. Februar 2020

 

Τη δυναμική εκκίνηση της δημοτικής αρχής στη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων  επεσήμανε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Αλόγλου Τάσος προσθέτοντας ότι: “Είναι μια βασική μας προτεραιότητα από την αρχή να φροντίσουμε την ασφάλεια των αθλητών και κυρίως να φροντίσουμε την ασφάλεια των αθλητικών εγκαταστάσεων και των χώρων που συμμετέχουν μικρά παιδιά. Ευχαριστούμε όσους συνέβαλλαν σε αυτό. Το σημαντικό είναι ότι ξεκινάμε δυναμικά στην συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, το οποίο έχει ως μεγάλο όφελος να αποτρέπονται τραυματισμοί αλλά να αποτρέπονται και μεγάλα προβλήματα που μπορούν να δημιουργηθούν μελλοντικά στις αθλητικές εγκαταστάσεις. Η μεγάλη μας αγωνία είναι να γίνεται η συντήρηση σωστά και τακτικά”

Gepostet von eparxies.gr am Mittwoch, 12. Februar 2020

 

Από την πλευρά του ο Πέτρος Μιχαηλίδης τόνισε την ανάγκη ώστε τέτοιες εργασίες, που γίνονται μετά από πολλά χρόνια, να γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα

Gepostet von eparxies.gr am Mittwoch, 12. Februar 2020

Τέλος να σημειωθεί ότι το γήπεδο των Αγίων Αποστόλων θα παραμείνει κλειστό και αύριο 13/02 οπότε και θα ολοκληρωθούν οι εργασίες.