ΧΑΝΙΑ | Χανιώτες στην 14η θέση σε παγκόσμιο διαγωνισμό Λάτιν | Βίντεο

Σε παγκόσμιο διαγωνισμό λάτιν ο οποίος διεξήχθη στο Μαϊάμι της Φλόριντα συμμετείχαν δυο νέα και ταλαντούχα παιδιά από τα Χανιά!Οι δύο καταξιωμένοι χορευτές εντυπωσίασαν με την χορογραφία τους εξασφαλίζοντας μια πολύ καλή θέση.

Οι φιναλίστ του παγκοσμίου κυπέλλου λάτιν Παναγιώτης Αρτεμάκης και Σάντυ Σπυριδάκη συμμετείχαν στον διαγωνισμό κατακτώντας την 14η θέση κάνοντας έτσι τους Έλληνες λάτρεις του λάτιν υπερήφανους.Ο διαγωνιζόμενος Παναγιώτης Αρτεμάκης σε ανακοίνωση του στα social media μεταξύ άλλων είπε:

candia

Ήταν μεγάλη τιμή για εμάς να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας στα τελικά του παγκοσμίου διαγωνισμού λάτιν στην Αμερική που ολοκληρώθηκε για εμάς με μεγάλη χαρά και με τη 14η θέση στο κόσμο!!!!

Ο διαγωνισμός ήταν ένα τεράστιο γεγονός και μια πανέμορφη εμπειρία η οποία σε ωριμάζει και σε ολοκληρώνει σαν χορευτή και σαν δάσκαλο αλλά και σαν άνθρωπο.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από τη καρδιά μας όλους όσους ήταν δίπλα μας σε αυτή τη προσπάθεια μας για συμμετοχή στο διαγωνισμό, από τα προκριματικά μέχρι τους τελικούς, και μας στήριξαν με κάθε τρόπο.

Απολαύστε τους στο παρακάτω βίντεο: