Χαμός σε εκδήλωση για τη Μάχη της Κρήτης στο Γαλατά με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Η πάντα εκρηκτική κι έντονη,  ως προσωπικότητα αλλά και ως πολιτική οντότητα, Ζωή Κωνσταντοπουλου, πρωταγωνίστησε όπως λένε οι πληροφορίες του «Κυρίου Έπαρχου» σε ένα ακόμη «θερμό» περιστατικό, αυτή τη φορά στα Χανιά, στη διάρκεια επετειακής εκδήλωσης για τη Μάχη της Κρήτης…

Εκτός πρωτοκόλλου της εκδήλωσης, οι πληροφορίες λένε ότι η πρώην πρόεδρος της βουλής, παριστάμενη στην εκδήλωση που οργανώθηκε στο μνημειακό συγκρότημα του Γαλατά τη Δευτέρα το απόγευμα, ζήτησε επιμόνως να λάβει το λόγο, αν και στο τελετουργικό της εκδήλωσης δεν υπήρχε σχετική «πρόβλεψη».

Παρά την αναστάτωση και με τον κίνδυνο η εκδήλωση να… τιναχθεί στον «αέρα», οι φέροντες την ευθύνη της διοργάνωσης, από πλευράς δήμου Χανίων, έδωσαν την συγκατάθεση τους,  για έναν μικρό χαιρετισμό από πλευράς Ζωής Κωνσταντοπούλου…

Και κάπου εκεί, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ξεκίνησε το σόου της επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», η οποία βρίσκεται στην Κρήτη στο πλαίσιο των εξορμήσεων του κόμματος της για τις ευρωεκλογές.

Ποιος είδε λένε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε με την κ. Κωνσταντοπούλου να εξαπολύει πολιτικές επιθέσεις, απέναντι στους πρώην συντρόφους της στον ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας ένταση στην εκδήλωση αλλά και μούδιασμα στους διοργανωτές οι οποίοι αδυνατούσαν να ελέγξουν την κατάσταση…

Η κ. Κωνσταντοπούλου ως πρώην πρόεδρος της βουλής υποστηρίζει πως διατηρεί το δικαίωμα να μπορεί να λαμβάνει το λόγο σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Προφανέστατα από την άλλη, το δικαίωμα αυτό (;) είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, από την μικροπολιτική εκμετάλλευση μιας ιστορικού περιεχομένου εκδήλωσης, για τη δημιουργία εντυπώσεων και μόνο, ένα παραπάνω σε τόπους που η ιστορία τους έχει γραφτεί με αίμα.

Οι θέσεις της κ. Κωνσταντοπούλου πάνω στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων – επανορθώσεων είναι γνωστές και σίγουρα εκφράζουν ένα ομολογουμένως τεράστιο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.

Ο τρόπος ωστόσο που επέλεξε για μια ακόμη φορά να τις επικοινωνήσει, αν μη τι άλλο, χωράει αρκετή συζήτηση και ενδεχομένως να αφήνει έκθετη την πρώην πρόεδρο της ελληνικής βουλής.

Το περιστατικό έγινε χωρίς την παρουσία μέσων ενημέρωσης και εξ’ αυτού του λόγου, δεν έχει λάβει δημοσιότητα. Οι πληροφορίες ωστόσο που ήρθαν στη διάθεσή μας, είναι πέρα ως πέρα διασταυρωμένες και δεν επιδέχονται την παραμικρή αμφισβήτηση.

       Φιλικά και Πάντα Καλοπροαίρετα 

                                                  “Ο Κύριος Έπαρχος”