Άξιοι της μοίρας μας! Σε λίγες ώρες κατέστρεψαν εκ νέου το πάρκο των Αγ.Αποστόλων – Η αντίδραση του Δημάρχου (pics)

Λίγες ώρες ήταν αρκετές για κάποιους ανεγκέφαλους ώστε να καταστρέψουν ότι είχαν φτιάξει τα συνεργεία του Δήμου Χανίων στην παιδική χαρά του πάρκου των Αγ.Αποστόλων.

Το θέμα είχε αναδείξει το eparxies.gr, με τα συνεργεία του δήμου τις προηγούμενες ημέρες να πραγματοποιούν εργασίες αποκατάστασης. Το παρκάκι, το οποίο καθημερινά επισκέπτονται δεκάδες δημότες με τα παιδιά τους, έγινε και πάλι λειτουργικό και ασφαλές. Ωστόσο μάλλον σε κάποιους δεν άρεσε αυτή η εικόνα και φρόντισαν να επαναφέρουν το πάρκο στο προηγούμενη κατάστασή του.

Κατέστρεψαν μέρος του πάρκου, σπάζοντας παιχνίδια και αποκολλώντας ξύλα και άλλα εξαρτήματα.

candia

Η κατάσταση αυτή έφερε και την δικαιολογημένη αντίδραση του ίδιου του Δημάρχου Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη ο οποίος  με ανάρτησή του σημειώνει τα εξής:

tipografo prints
Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες από την ανακοίνωση του Δήμου για την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης στο πάρκο των Αγ. Αποστόλων και την παιδικής χαράς που βρίσκεται εκεί. Με μεγάλη μου λύπη σήμερα, πληροφορήθηκα την καταστροφή μέρους της παιδικής χαράς από ασυνείδητους. Αυτή η κίνηση δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη.
Η νοοτροπία της καταστροφής πρέπει να αλλάξει και πρέπει να αλλάξει τώρα. Η καταστροφή που γίνεται στις παιδικές χαρές, στα σχολεία και σε άλλους δημόσιους χώρους είναι καταστροφή της περιουσίας των δημοτών και η δημόσια περιουσία ανήκει σε όλους. Τ
α συνεργεία του Δήμου μας ενεργώντας άμεσα απεκατέστησαν ήδη τις ζημιές και η παιδική χαρά είναι διαθέσιμη και πάλι προς χρήση από τους πολίτες