Ας δώσουμε όλοι ΜΑΖΙ τα χέρια για το Κύτταρο της Χαλέπας! Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο λιμανάκι της Αγίας Κυριακής…

Όσες φορές έχουμε όλοι μαζί δώσει τα χέρια σε αυτή την πόλη για κάτι σημαντικό, το αποτέλεσμα μας δικαίωσε.

Μια ακόμη τέτοια προσπάθεια, καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας την Παρασκευή, 19 Ιουλίου στις 9 το βράδυ. Το “Κύτταρο της Χαλέπας” μας καλεί να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί, να διασκεδάσουμε με την καρδιά μας και να δωρίσουμε “κάτι” από την ψυχή μας, που πραγματικά θα πιάσει τόπο και αξίζει τον… κόπο.

Το “Κύτταρο” δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αλλά πάντα έχει ανάγκη την στήριξη μας, τη μικρή ή την μεγαλύτερη, για να μπορεί να προσφέρει – σε αυτούς που το έχουν ανάγκη – αυτό το… κάτι, που ενδεχομένως να μην τους λύνει το πρόβλημα, τους κάνει όμως σίγουρα να νιώθουν καλύτερα.

Αυτή την Παρασκευή λοιπόν το ραντεβού όλων μας είναι στο λιμανάκι της Αγίας Κυριακής. Ο σκοπός – της ενίσχυσης του Κυττάρου – σημαντικός και το… κίνητρο – ο αγαπημένος μας Βαλεντίνο παρέα με την Στέλλα   – που ξέρουν να μας κάνουν να περνάμε πάντα όμορφα.

Αφήστε λοιπόν στην άκρη τις άλλες υποχρεώσεις – οι οποίες ενδεχομένως να σας επιφορτίζουν με άγχος – φορέστε την καλύτερη σας διάθεση και χαρίστε λίγες ώρες χαράς και διασκέδασης, στον εαυτό σας αλλά  και στους φίλους σας.

Τα τρία μόλις ευρώ που θα χρειαστεί να δώσετε, δεν μπορείτε να πιστέψετε, πόσο σημαντικά είναι, για τους ανθρώπους του “Κυττάρου της Χαλέπας” και για την πολύτιμη… αποστολής τους!

Υ.Γ

Το κείμενο σήμερα είναι λίγο διαφορετικό, αλλά αξίζει πραγματικά τον κόπο…

 

                                               Φιλικά και Πάντα Καλοπροαίρετα

                                                      “Ο Κύριος Έπαρχος”