Αρπαγή τσάντας μέσα από αυτοκίνητο, στο κέντρο των Χανίων και καταδίωξη του δράστη…

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης και με πολλά καταστήματα ανοικτά εκείνη την ώρα, σ΄έναν από τους πλέον πολυσύχναστους και εμπορικούς δρόμους της πόλης των Χανίων, την οδό Σκαλίδη…

Η οδηγός ενός οχήματος, κι ενώ η ίδια βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της – στο ύψος λίγο παρακάτω από τις γνωστές αλυσίδες των πολυεθνικών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή –  είχε αφήσει την τσάντα της, στην θέση του συνοδηγού.

Μπροστά στα μάτια δεκάδων ανυποψίαστων πολιτών και με περίσσιο θράσος, ένας άνδρας – που φορούσε κουκούλα – άνοιξε την πόρτα του οχήματος, άρπαξε την τσάντα και τράπηκε σε φυγή.

Η κάτοχος της τσάντας, έντρομη βγήκε από το αυτοκίνητο της και ξεκίνησε να ζητά βοήθεια, από τους διερχόμενους.

Ο δράστης, πάνω στον πανικό του, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, “έπεσε” πάνω σε έναν πολίτη, ο οποίος είχε αντιληφθεί την κυρία που έκανε έκκληση για βοήθεια  και ανάγκασε το εν λόγω άτομο, να του παραδώσει την τσάντα.

Τελικά, ο δράστης άφησε την τσάντα την οποίαν το συγκεκριμένο άτομο, παρέδωσε ελάχιστα μόλις λεπτά αργότερα, στην έντρομη αλλά νόμιμη, κάτοχό της, η οποία προφανώς και δεν θα ξεχάσει για πολύ καιρό την περιπέτεια που έζησε.

Το περιστατικό αυτό, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από άλλες έκνομες ενέργειες που καταγράφονται στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της πόλης των Χανίων και προφανώς προκαλούν εύλογο προβληματισμό στην τοπική κοινωνία και “πονοκέφαλο” στην ΕΛ.ΑΣ.

Μόλις την Τρίτη το πρωί, ένα άτομο μαχαιρώθηκε στο κέντρο των Χανίων, ενώ πριν από λίγες εβδομάδες, είχαν καταγραφεί πολυάριθμες δολιοφθορές σε οχήματα, τα οποία βρισκόταν σταθμευμένα στην περιοχή της Νέας Χώρας.

Η εγκληματικότητα είναι παρούσα και οι αρμόδιοι επιβάλλεται να αφυπνιστούν, διότι οι επιτήδειοι, έχουν αποθρασυνθεί και δρουν ανενόχλητοι, ακόμη και σε σημεία, τα οποία τις περισσότερες ώρες της ημέρας, η αστυνομική παρουσία, είναι κάτι παραπάνω από έντονη.