ΑΠΟΨΗ: “Μορφές COOL εποχής “

Ολοένα και περισσότερο κερδίζουν έδαφος στις προτιμήσεις των νέων, άτομα σαν αυτά εδώ.. Φιγούρες τέτοιες που η νεολαία μας ,αποκαλεί cool θέλοντας να δώσει τίτλο στο αλλοπρόσαλλο* που δεν είναι τίποτα άλλο στην ουσία από κάτι διαταραγμένο.

Γράφει η Όλγα Χναρά

Συνήθως αυτά τα άτομα δεν ικανοποιούνται μόνο στο να έχουν μια διαφορετική εμφάνιση , ( άλλωστε η εμφάνιση δεν ενοχλεί κανέναν ) η συμπεριφορά τους είναι περισσότερο , που κάνει αυτά τα άτομα να φαίνονται αλλόκοτα.

Διαταραχή είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να εκφράσει ένα ευρύ φάσμα συμπτωμάτων και εμπειριών που προκαλούν προβλήματα στη συμπεριφορά του ανθρώπου αλλά και στην επικοινωνία του με τους άλλους. Στις ψυχικές διαταραχές τα συναισθήματα που βιώνει το άτομο είναι ανάρμοστα ή υπερβολικά !

Πρότυπα σαν αυτά ακολουθεί η νεολαία και τους κατατάσσει στο νουμερο ΕΝΑ των επιλογών τους , υιοθετώντας μυνήματα όπως στο να αγαπούν τα ναρκωτικά, το εύκολο χρήμα το αλκοόλ και το άτυπο SEX , ισοπεδώνοντας το συναίσθημα..

Πρότυπα* τα οποία αποτρέπουν κυριολεκτικά τους νέους να ακολουθήσουν την μόρφωση και την εργασία και οτιδήποτε προσπάθησε η ανθρωπότητα να δώσει τις τελευταίες δεκαετίες όπως στο να σεβόμαστε τους εαυτούς μας τον συνάνθρωπο μας την κοινωνία .
Όλα αυτά τα πρότυπα* αγαπούν μόνο να είναι δημοφιλής και να τους προσέχουν , χωρίς να νοιάζονται για το αύριο , ούτε τι θα πει να είσαι χρήσιμος άνθρωπος , προτρέποντας τους νεους στην παρανομία..

Παιδιά που ακολουθούν τέτοιες τάσης είναι συνήθως δυστυχισμένα και καταλαβαίνουν τελικά ότι η ευτυχία δεν βρίσκετε εκεί, αλλά παρόλα αυτά νιώθουν ότι ανήκουν σε μια ομάδα ανθρώπων που η εποχή* ονόμασε COOL και τοτε δυστυχώς εγκλωβίζονται σε 《ΤΙΤΛΟΥΣ 》ανακυκλώνοντας επικίνδυνα αυτές τις τάσης που οδηγούν στην αυτοκαταστροφή..