Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο παρουσιαστής και ζεν πρεμιέ των ’90s που συνελήφθη στο Σύνταγμα

Μπλεξίματα με το… νόμο έχει για μια ακόμη φορά ο πασίγνωστος παρουσιαστής και μοντέλο.

Ο λόγος για τον Ερρίκο Πετιλόν. Ο γοητευτικός παρουσιαστής δεν θυμίζει σε τίποτα το μοντέλο της δεκαετίας του ’90 και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.

Ο 58χρονος (δημοφιλής ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του ’90) οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα αφού επιχείρησε – μαζί με συνεργό του – να κλέψει το κινητό τηλέφωνο μιας κοπέλας που περίμενε σε στάση λεωφορείου στην πλατεία Συντάγματος.

Το περιστατικό συνέβη επί της Βασιλίσσης Σοφίας στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των διερχόμενων πολιτών.

Ο πρώην παρουσιαστής και μοντέλο οδηγούσε ένα σκουτεράκι με συνοδηγό έναν 45χρονο φίλο του. Σε μια στάση λεωφορείου είδαν μια 20χρονη κοπέλα η οποία περιεργαζόταν το κινητό της τηλέφωνο. Ξαφνικά σταμάτησαν μπροστά της και ο συνεπιβάτης έτρεξε προς το μέρος της προσπαθώντας να αρπάξει το τηλέφωνο από τα χέρια της.

Ωστόσο, δεν υπολόγισε την αντίδραση της κοπέλας, η οποία αντιστάθηκε φωνάζοντας. Περαστικοί σπεύδουν να βοηθήσουν αρπάζοντας και ακινητοποιώντας τόσο τον 58χρονο πρώην παρουσιαστή όσο και τον 45χρονο συνεργό του.

Η αστυνομία δεν άργησε να φθάσει στο σημείο. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν πρώτα στο Α.Τ. Συντάγματος και στη συνέχεια στον εισαγγελέα.

Την υπεράσπιση του παρουσιαστή και πρώην μοντέλου, ανέλαβε ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε: «Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση του γνωστού τηλεπαρουσιαστή και πολύ επιτυχημένου κατά το παρελθόν επιχειρηματία Ερρίκου Πετιλόν για την κατηγορία, την οποία αντιμετωπίζει».

 newsbomb.gr