Από ιερόδουλες χρησιμοποιούνται μισθώσεις Airbnb!!!

Σύμφωνα με έρευνες ιδιοκτησίες της Airbnb νοικιάζονται από ιερόδουλες, οι οποίες τις χρησιμοποιούν ως οίκους ανοχής.

Στη Μ. Βρετανία το να διατηρεί κάποιος ένα πορνείο όπου περισσότερες από μια ιερόδουλες παρέχουν υπηρεσίες είναι παράνομο και οι μισθώσεις μέσω ηλεκτρονικών πλατφόρμων, δίνουν λύσεις…

candia

Μια ιερόδουλη ανέφερε στο BBC South East ότι οι εργαζόμενοι του κλάδου αυτού χρησιμοποιούν ιστοσελίδες για ενοικίαση κατοικιών μικρής διάρκειας, όπως η Airbnb επειδή είναι «απλώς πολύ εύκολο» και μπορείς να βρεις «χώρο μόνο με λίγα κλικ».

Στο προσεχές διάστημα μια κοινοβουλευτική ομάδα εργασίας του βρετανικού κοινοβουλίου όλων των κόμματων (APPG) πρόκειται να δημοσιεύσει μια αναφορά σχετικά με τα «αυτοσχέδια» πορνεία. Η έκθεση αυτή θα φέρει στο επίκεντρο τη «βιομηχανία» που στήνεται μακριά από το δρόμο.

Η ιερόδουλη, Charlotte Rose, ανέφερε στο BBC: «Η Airbnb είναι απλώς κάτι πολύ εύκολο. Μπορείς να βρεις έναν χώρο κάνοντας μόνο μερικά κλικ κι επίσης δεν υπάρχει το τεράστιο κόστος της ενοικίασης χώρου πολύ καιρό πριν».

Εκπρόσωπος της Airbnb σε δήλωσή του επεσήμανε: «Δείχνουμε μηδενική ανοχή σε τέτοιες συμπεριφορές και προχωράμε σε μόνιμη διαγραφή από την πλατφόρμα. Περισσότεροι από 260 εκατ. επισκέπτες έχουν χρησιμοποιήσει την Airbnb και οι δυσάρεστες εμπειρίες είναι πολύ σπάνιες».

Διαβάστε περισσότερα: Από ιερόδουλες χρησιμοποιούνται μισθώσεις Airbnb!!! – ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr http://money-tourism.gr/apo-ierodoules-chrisimopiounte-misthosis-airbnb/#ixzz50VpB7xaq
Follow us: @money_tourism on Twitter | xrimantourismos on Facebook