Απίστευτο! “Καβάτζα” με ναρκωτικά, έξω από τα κρατητήρια Ηρακλείου

Ποσότητα ναρκωτικών ουσιών εντοπίστηκε από τις Αρχές στον εξωτερικό διάδρομο που βρίσκεται στην πίσω πλευρά της πρώην Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου (από την πλευρά της οδού Χατζημιχάλη Γιάνναρη), δίπλα στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Πρόκειται για τον διάδρομο, σύμφωνα με το neakriti.gr, ο οποίος οδηγεί στα κρατητήρια των δικαστηρίων, εκεί όπου μεταφέρονται κρατούμενοι, οι οποίοι δικάζονται.

Η ποσότητα ναρκωτικών (περίπου 7 γραμμάρια κάνναβης) εντοπίστηκε από υπάλληλο της Εξωτερικής Φρουράς του Καταστήματος Κράτησης Νέας Αλικαρνασσού, στο πλαίσιο του ελέγχου του χώρου, για τη μεταφορά κρατουμένων, οι οποίοι δικάζονταν σήμερα στο Πενταμελές Εφετείο Ανατολικής Κρήτης.

candia

Όπως όλα δείχνουν η ποσότητα χασίς βρέθηκε στο χώρο –προφανώς- μέσω της… τεράστιας τρύπας που υπάρχει εδώ και πάρα πολύ καιρό στο κουβούκλιο που «σκεπάζει» τον εξωτερικό διάδρομο.

tipografo prints

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για να  βρει το άτομο (ή τα άτομα) που μετέφεραν τα ναρκωτικά, αλλά και το άτομο (ή τα άτομα) που επρόκειτο να παραλάβουν το χασίς.

Πηγή: neakriti.gr