Αντιδράσεις για την “ικανοποίηση” Βάμβουκα, στις ασφαλτροστρώσεις του Σταλού! Κύριε Δήμαρχε, ελάτε και στο Δαράτσο… (pics)

Αντιδράσεις προκάλεσε η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, μέσω της οποίας την Παρασκευή, εξέφρασε την ικανοποίηση του, για τις εργασίες ασφαλτόστρωσης που έγιναν σε δρόμους του Σταλού, οι οποίοι είχαν υποστεί σημαντικές ζημιές, από τις πρόσφατες θεομηνίες.

Arxontakis

Αναγνώστης του eparxies.gr μας απέστειλε κείμενο διαμαρτυρίας, το οποίο όπως οφείλουμε, δημοσιοποιούμε, ξεκαθαρίζοντας πως είμαστε στη διάθεση του Δημάρχου Χανίων, προκειμένου να προβάλουμε και τη δική του απάντηση, στην περίπτωση που το επιθυμεί.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο που λάβαμε:

Αξιότιμε κύριε δήμαρχε! ΜΕ όλο τον σεβασμό προς το πρόσωπό σας, διάβασα σήμερα από το eparxies.gr ότι είστε ικανοποιημένος από την άσφαλτοστρώση στον Σταλό της Νέας Κυδωνίας από την κακοκαιρία που πέρασε!

Μετά λύπης μου σας ενημερώνω και σας αποστέλλω  φωτογραφίες ότι και εμείς στο Δαράτσο έχουμε πάθει ζημιές οι δρόμοι και δεν μπορούμε να περάσουμε!

Νέα Κυδωνία Κύριε Δήμαρχε δεν είναι μόνο ο Σταλός, είναι και άλλες περιοχές! Σας καλώ λοιπόν να έρθετε και στο Δαράτσο και να διαπιστώσετε και εσείς πως είναι η κατάσταση εδώ!

ΜΕ εκτίμηση ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΉΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος τοπικής κοινότητας

Arxontakis