Αναστατωμένος και ο Βάμβουκας με το θέμα του Bazar: “Αν χρειαστεί θα κινηθούν νομικές διαδικασίες”!

Φαίνεται ότι το θέμα λαμβάνει σιγά σιγά, μεγάλες διαστάσεις! Διότι τα Χανιά είναι μια μικρή κοινωνία…

Το Bazar της Παραμονής των Χριστουγέννων έχει ακόμα δρόμο και επεισόδια και παρά το γεγονός ότι υπήρξε απάντηση στη Βαρβάρα Περράκη από τη διαχειρίστρια του Γκρουπ “Χανιώτισσες Μαμάδες” χτες.

candia

Επί του θέματος τοποθετήθηκε ακόμα και ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, που φαίνεται ότι έχει αναστατωθεί (και αυτός) από την υπόθεση. Τόνισε μάλιστα ότι θα κινηθούν, αν χρειαστεί, ακόμα και νομικές διαδικασίες.

tipografo prints

Σε δήλωσή του στο ραδιόφωνο Parapolitika Kritis 102,4 τόνισε:

«Oποιαδήποτε σκιά υπάρχει στο φιλανθρωπικό παζάρι που διοργανώθηκε από την διαδικτυακή ομάδα «Χανιώτισσες Μαμάδες» θα πρέπει να ερευνηθεί και αν χρειάζεται, να κινηθούν ακόμη και νομικές διαδικασίες. Δεν δώσαμε σε κανέναν το δικαίωμα! Ο σκοπός, όπως γνωρίζαμε, ήταν φιλανθρωπικός. Ευθύνονται απόλυτα αυτοί που διοργάνωσαν την παράλληλη δράση. Εμείς ξέραμε ότι τα χρήματα θα πάνε σε κάποιους που έχουν ανάγκη, ως οικονομική ενίσχυση. Φαίνεται όμως ότι υπάρχουν ενδείξεις για μη ορθή χρήση του χώρου για φιλανθρωπικό σκοπό. Σε καμία περίπτωση η δημιουργία ενός συλλόγου με τα χρήματα των πολιτών… φιλανθρωπία! Εφ’ όσον υπάρχουν στοιχεία, δεν μπορώ να αποκλείσω να κινηθεί οποιαδήποτε νομική διαδικασία. Ας μείνουμε όμως και στο πρωτεύουν ότι στον Δημοτικό Κήπο έχει στηθεί ένα εορταστικό περιβάλλον πρωτόγνωρο για τα παιδιά μας, ένας παιδότοπος για όλους, που είναι δωρεάν. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε»

Υπενθυμίζεται ότι στο eparxies.gr, πρώην (από τα πρώτα) μέλος του γκρουπ εξέφρασε ενστάσεις για τον τρόπο που, πλέον, λειτουργεί αυτό…