Ανακοίνωση “προτεραιοτήτων” από το προφίλ του συνδυασμού…; ΦΑΟΥΛ Κύριε Δήμαρχε, το πρώτο…

Οι νέες τεχνολογίες και τα social media ήταν προεκλογικά, αλλά όπως όλα δείχνουν θα είναι και μετεκλογικά, το δυνατό χαρτί του νέου δημάρχου Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη και των συνεργατών του.

Η διαδικτυακή προβολή της υποψηφιότητας του, τον περασμένο Μάιο, συζητήθηκε πολύ και αποτέλεσε την προμετωπίδα της προεκλογικής καμπάνιας του συνδυασμού “Για τα Χανιά“, συμβάλλοντας σε σημαντικό βαθμό, στο νικηφόρο αποτέλεσμα που ακολούθησε, στέλνοντας τον Κισσαμίτη πολιτικό, στην οδό… Κυδωνίας να κάνει κουμάντο τα επόμενα χρόνια.

Τα πράγματα όμως ΤΩΡΑ, έχουν αλλάξει κύριε Δήμαρχε, φίλε Παναγιώτη Σημανδηράκη!

Η ρεαλιστική πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική και η δημόσια έκφραση της επικοινωνίας των δραστηριοτήτων σας – εσάς προσωπικά ως δήμαρχου αλλά και της δημοτικής αρχής – διέπεται πλέον από άλλους κανόνες τους οποίους όσο προοδευτικές κι αν είναι οι απόψεις σας, θα πρέπει τουλάχιστον να τους λαμβάνετε υπόψιν σας.

Αντιλαμβανόμαστε ΟΛΟΙ και προφανώς είναι και θεμιτή, η σημαντικότητα που δείχνετε στις νέες τεχνολογίες και στις δυνατότητες των social media.

Το… πρωτόκολλο που καλείστε να ακολουθήσετε ΤΩΡΑ  είναι διαφορετικό κι εσείς ως θεσμικός και πρώτος πολίτης πλέον αυτής της πόλης θα πρέπει να το τηρείτε.

Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση οι “προτεραιότητες” της νέας δημοτικής αρχής, να προβάλλονται ΑΡΧΙΚΑ στο ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ σας στο facebook, όπως κάνατε την περασμένη Τετάρτη.

Άλλο πράγμα ο συνδυασμός και άλλο πράγμα ο δήμος.

Ένα παραπάνω όταν η ανάγκη συγκλήσεων και συνεργασιών είναι επιβεβλημένη, η πρόθεση πέραν της ρητορικής – που κινείται επί του παρόντος – προς τη σωστή κατεύθυνση, θα πρέπει να συνοδεύεται και με αντίστοιχες κινήσεις από πλευράς σας.

Διερωτώμαι δηλαδή για παράδειγμα πως ο “χ” επικεφαλής με τον οποίον έχετε έρθει σε προγραμματική συμφωνία, για συνεργασία εντός του δημοτικού συμβουλίου, πως θα… αισθάνεται απέναντι στους συνεργάτες του – αλλά και κυρίως προς όλους εκείνους που τον τίμησαν με την ψήφο τους – όταν βλέπει τις “προτεραιότητες” της δημοτικής αρχής, να προβάλλονται κατ’ αρχήν από το προφίλ του συνδυασμού σας και όχι με τα επίσημα “διακριτικά” του δήμου Χανίων, στους λογαριασμούς επικοινωνίας που διαθέτει επίσημα  η δημοτική αρχή ή έστω εσείς προσωπικά

Αναγνωρίζουμε πως δεν υπήρχε κακή πρόθεση και πολύ περισσότερο απώτερος σκοπός.

Προφανέστατα όμως – ο στενός πυρήνας των συνεργατών σας που χειρίζεται την επικοινωνία σας – θα πρέπει να το κάνει από εδώ και στο εξής με περισσότερο προσεκτικό τρόπο.

Υ.Γ Επαναλαμβάνω κ. Σημανδηράκη: Δεν είστε ακόμη υποψήφιος, είσαστε κι επίσημα, ο νέος δήμαρχος Χανίων, ο πρώτος δημότης αυτής της πόλης.

                                Φιλικά και Πάντα Καλοπροαίρετα 

                                       “Ο Κύριος Έπαρχος”