«Αν μας δώσουν εντολή, δεν θα μείνει… κουνούπι στα Εξάρχεια», είπε ο αντιπρόεδρος των αστυνομικών (video)

«Αν μας δώσουν εντολή, όχι μόνο θα τα καθαρίσουμε, ούτε… κουνούπι δεν θα μείνει στα Εξάρχεια», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Σταύρος Μπαλάσκας, με αφορμή την κλοπή κάλπης που σημειώθηκε σε σχολείο στα Εξάρχεια.

«Αν μας δώσουν εντολή, όχι μόνο θα τα καθαρίσουμε, ούτε… κουνούπι δεν θα μείνει στα Εξάρχεια. Είμαστε η τρίτη καλύτερη αστυνομία στην Ευρώπη, μια περιοχή δεν μπορούμε να καθαρίσουμε; Το θέμα στα Εξάρχεια δεν είναι μόνο οι μπαχαλάκηδες και οι φίλοι τους που έρχονται από το εξωτερικό για να κάνουν τρομοτουρισμό στην Ελλάδα. Είναι το εμπόριο όπλων, ναρκωτικών, άνθρωποι επικίνδυνοι, αυτά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε», είπε στον ΑΝΤ1.

Ερωτηθείς για το αν η αστυνομία ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσει ένα περιστατικό σαν αυτό που συνέβη με τις κάλπες, απάντησε: «Είναι πολύ δύσκολο για τους συναδέλφους μου που ήταν εκεί – για τον οπλισμό δεν το συζητάμε καν, γιατί δεν έχουν οπλισμό στα εκλογικά κέντρα – να καταδιώξουν τους μπαχαλάκηδες. Αν το έκαναν, τώρα θα ψάχναμε και τους αστυνομικούς μαζί με την κάλπη», υποστήριξε.

«Οι μπαχαλάκηδες μυαλό δεν βάζουν ακόμα και την ύστατη στιγμή. Μπήκαν μέσα με μια βαριοπούλα ανεμπόδιστα, πήραν την κάλπη και έφυγαν», πρόσθεσε και τόνισε: «Παραπάνω αστυνομικούς δεν γινόταν να έχουν τα αστυνομικά τμήματα στα Εξάρχεια», ανέφερε.