Αινιγματική ανάρτηση Βιρβιδάκη! “Δείχνει” Μαρκογιαννάκη…;

Σε μια αινιγματική αν μη τι άλλο ανάρτηση, προχώρησε τις τελευταίες ώρες, ο πρώην Υπουργός, βουλευτής και δήμαρχος Χανίων, Κυριάκος Βιρβιδάκης, δίνοντας “τροφή” για πολιτικά σενάρια.

Ο κ. Βιρβιδάκης αναφέρει:

Η ανάρτηση αυτή του κ. Βιρβιδάκη, δεν αποκλείεται να συνδέεται άμεσα και με τα όσα συμβαίνουν στην τοπική Νέα Δημοκρατία, που δείχνει να “βράζει”.

Το βράδυ της Τετάρτης, με ανακοίνωση του, ο βασικός πρωταγωνιστής των εξελίξεων για τη γαλάζια παράταξη στα Χανιά, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ήρθε να “δυναμιτίσει” ακόμη περισσότερο το κλίμα, με μια δήλωση – καθαρή μετωπική επίθεση – προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Παραμένει άγνωστο, αν η σημερινή ανάρτηση του κ. Βιρβιδάκη, αποτελεί επί της ουσίας, μια έμμεση απάντηση από πλευράς περιβάλλοντος προέδρου, με δεδομένο πως ο ίδιος, κινείται “εντός” του χώρου αυτού.

Γνωστό την ίδια ώρα παραμένει πως οι δυο πολιτικοί άνδρες, Μαρκογιαννάκης – Βιρβιδάκης, συνδέονται με μια πολιτική “βεντέτα” η οποία θεωρητικά είχε κλείσει (;)…

Το τι ακριβώς εννοούσε ο κ. Βιρβιδάκης, στην παρούσα φάση το γνωρίζει μάλλον μόνο ο ίδιος αν και προσωπικά δεν είμαι πολύ σίγουρος γι’ αυτό. Πολύ σύντομα όμως, οι εξελίξεις, θα μας δώσουν και τις απαντήσεις για τα θέματα που στην παρούσα φάση, μόνον εικασίες μπορούν να γίνουν…

Δεδομένο πάντως πρέπει να θεωρείται πως… όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά…!

Φιλικά και πάντα Καλοπροαίρετα
Ο ” Κύριος Έπαρχος”