Άγριο έγκλημα: Ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή και τυλιγμένη μέσα σε χαλί

Áóôõíïìéêïß óôçí ïäü Ôõìöñçóôïý óôï ×áëÜíäñé üðïõ 27÷ñïíïò ðáôÝñáò óêüôùóå ôï 4÷ñïíï ãéï ôïõ ìÝóá óôï óðßôé êáé óôçí óõíÝ÷åéá áõôïêôüíçóå, ôï ìåóçìÝñé ôçò ÊõñáéêÞò 7 Áðñéëßïõ 2019. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Open TV η σορός της άτυχης γυναίκας βρέθηκε τυλιγμένη σε μία κουβέρτα και δεμένη με σκοινιά

 

Tο πτώμα μίας ηλικιωμένης γυναίκας εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στου Γουδή. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Open TV η σορός της άτυχης γυναίκας βρέθηκε τυλιγμένη χειροπόδαρα σε μία κουβέρτα και δεμένη με σκοινιά.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε στον οδό Σινώπης από έναν διερχόμενο πολίτη ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία. Ο πολίτης δεν κατάλαβε τι περιείχε η κουβέρτα και λίγο μετά ήρθε αντιμέτωπος με το αποτρόπαιο θέαμα. Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών και των Εγκληματολογικών Ερευνών οι οποίοι αναζητούν αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν εντοπιστεί στη σορό της ηλικιωμένης τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο ή από όπλο. Παράλληλα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ανέφεραν στο Open TV ότι δεν τους δένει κάποιος που θα ήθελε να ξεφορτωθεί ή να εξαφανίσει ένα πτώμα θα το πετούσε σε κεντρικό σημείο και μέρα μεσημέρι. Μάλιστα καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο δράστης ή οι δράστες ήθελαν να μεταφέρουν σε άλλο σημείο το πτώμα για να το ξεφορτωθούν και για κάποιο λόγο δεν τα κατάφεραν.

Απέναντι από το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα βρίσκεται ένας κάδος απορριμάτων και οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν ο δράστης ή οι δράστες να ήθελαν να πετάξουν εκεί το άψυχο σώμα της ηλικιωμένης. Τώρα όσον αφορά την ταυτότητα της γυναίκας οι αστυνομικοί θα κληθούν να εξετάσουν εάν είχε δηλωθεί η εξαφάνιση οποιουδήποτε ατόμου από την περιοχή. Μάλιστα εστιάζουν στο ενδεχόμενο η γυναίκα να είναι κάτοικος της περιοχής. Στην περίπτωση που είναι κάτοικος της περιοχής θα στενέψει και ο κύκλος των ερευνών.