«Άγριες Μέλισσες»: Η Ασημίνα χωρίζει τον Νικηφόρο

Η συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» αποδεικνύεται καταιγιστική.

Ο τραυματισμός του Δούκα, η πίεση της Μυρσίνης για τη διάλυση του αρραβώνα και τα μυστικά από το παρελθόν έρχονται να ταράξουν και πάλι το Διαφάνι στις «Άγριες Μέλισσες» στα τέσσερα επεισόδια της εβδομάδας που ξεκινά.

Η Ελένη διώχνει τον Λάμπρο, ενώ γοητεύεται από τον Κυπραίο στις «Άγριες Μέλισσες»
Στα επεισόδια της εβδομάδας που ξεκινά, έπειτα από τη σκηνή της Μαρίας Κίτσου με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο που καθήλωσε του τηλεθεατές, η Ελένη προσπαθεί να διώξει τον Λάμπρο μακριά της αλλά μάταια.

candia

Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος συνειδητοποιεί πλέον ότι είναι αντίζηλοι και βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να τον ξεφορτωθεί. Ένα σχέδιο που φαίνεται να παίρνει το δρόμο του μ’ επιτυχία καθώς ο κίνδυνος να παύσουν τον Λάμπρο από δάσκαλο στο χωριό της σειράς «Άγριες Μέλισσες» είναι ορατός.

Το φιλί της Ελένης στον Λάμπρο στις «Άγριες Μέλισσες»Υπό αυτές τις εξελίξεις, ο Λάμπρος καταρρακωμένος απ’ τις απανωτές δυσκολίες που περνάει, παίρνει στα χέρια του το όπλο του πατέρα του, με σκοτεινές προθέσεις. Την ίδια στιγμή μια συνάντηση της Ελένης και του Κυπραίου θα βάλει τη σχέση τους σε νέα βάση.

Η τυχαία συνάντηση Ελένης και Κυπραίου μοιάζει σαν να φωτίζει την ψυχή και την καρδιά της πρωταγωνίστριας της σειράς «Άγριες Μέλισσες» μετά από καιρό μέσα στις τόσες δύσκολες στιγμές που περνάει. Θα αφεθεί στον έρωτα του Κυπραίου ή θα τον απορρίψει;

Ο Νικηφόρος και ο Μιλτιάδης χαρακτήρες της σειράς «Άγριες Μέλισσες»Ο Θωμάς Κυπραίος όμως δεν κάνει τίποτα τυχαία στο Διαφάνι και έτσι συνεχίζει την ερωτική προσέγγισή του στη Μυρσίνη με σκοπό να την ελέγχει. Θα πέσει αυτήν τη φορά η σύζυγος του Δούκα Σεβαστού από τις «Άγριες Μέλισσες» στα δίχτυα του;

Ο Δούκας με σύμμαχο τον Τόλλια, καταφέρνει να επηρεάσει τους συγχωριανούς του εναντίον της Ελένης και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Η συμπεριφορά του μεγαλοτσιφλικά στο Διαφάνι, οδηγεί στην σύγκρουση του Νέστορας με τον Δούκα για το θέμα της Ελένης.

Την ίδια ώρα, η Μυρσίνη χρησιμοποιεί το τελευταίο της όπλο για να πείσει τον Νικηφόρο να επιστρέψει σπίτι και να ξεχάσει την Ασημίνα.

Η Ασημίνα διαλύει τον αρραβώνα με τον Νικηφόρο στις «Άγριες Μέλισσες»
Πιεσμένη από την επίθεση της Μυρσίνης η Ασημίνα αποκαλύπτει στις αδερφές της τους φόβους της για τον επικείμενο γάμο με το Νικηφόρο και τις σκέψεις της να τον ακυρώσει.

Η Ελένη την πιέζει να πάρει μια απόφαση, όταν μια ομάδα χωρικών φτάνει στο κατώφλι τους, με άγριες διαθέσεις.

Την ίδια ώρα, η συμπεριφορά της Μυρσίνης απομακρύνει για τα καλά τον Νικηφόρο από κοντά της στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ο εκφοβισμός που δέχεται η Ελένη απ’ τα τσιράκια του Δούκα για να πουλήσει τα χωράφια της, είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι και η Ασημίνα ανακοινώνει στον Νικηφόρο πως διαλύει τους αρραβώνες.

Ο ηθοποιός Γιώργος Γάλλος σε σκηνή από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες»

Και μπορεί η Ελένη να προσφέρει τα περίφημα πια χωράφια στην Ασημίνα ως προίκα, προκειμένου να την μεταπείσει για τον γάμο της με τον Νικηφόρο, εκείνη όμως αρνείται σθεναρά να πάρει την περιουσία που εμπιστεύτηκε ο πατέρας τους στην Ελένη κι εμμένει στην απόφασή της να μην τον παντρευτεί.

Η Ασημίνα προσπαθεί να διαχειριστεί τις ενοχές της μετά τον χωρισμό της με τον Νικηφόρο, ο οποίος έχοντας χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, αποκαλύπτει στον Λάμπρο πως η Ασημίνα διέλυσε τους αρραβώνες τους κι αυτός του προσφέρει καταφύγιο στο σπίτι του.

Στη διάρκεια του κυνηγιού, ο Δούκας με τον Νικηφόρο – πατέρας και γιος – θα συγκρουστούν έντονα αλλά ο απρόσμενος τραυματισμός του Δούκα θα ανατρέψει την κατάσταση.

Κι ενώ ο Προύσαλης προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος ενοχοποίησε το Λάμπρο, μια συνάντηση της Δρόσως και του Μιλτιάδη θα πυροδοτήσει άσχημες αναμνήσεις από το παρελθόν.

Ένα κομμάτι από το παρελθόν φωτίζεται και μαζί του τα μυστικά που κρατούσαν καλά κρυμμένα μέσα τους, για χρόνια, ο Μιλτιάδης και ο Δούκας.

Πηγή: iefimerida.gr