“Αγρίεψε” ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Ν. Χανιών: Αληθινό το περιστατικό με την Γερμανίδα, άδικη η στοχοποίηση του κλάδου!

Μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούν περιστατικά σχετιζόμενα με τον κλάδο, το ΔΣ του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων ΤΑΞΙ στα Χανιά «Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ», εξέδωσε επίσημη διευκρινιστική ανακοίνωση…

Διαπιστώσαμε μετά λύπης μας ότι το τελευταίο διάστημα ο κλάδος μας, στοχοποιείται αδίκως, σε τοπικό επίπεδο.

Αποκορύφωμα το ότι η είδηση με την κυρία από την Γερμανία χαρακτηρίστηκε ως ψεύτικη από κάποιο ενημερωτικό site.

candia

Η εν λόγω πελάτισσα δεν ήθελε να πληρώσει τον πρώτο συνάδελφο, ενώ ο δεύτερος που τελικά, την πήγε στον προορισμό της, πληρώθηκε υπό το φόβο επίκλησης του αστυνομικού οργάνου.

Για μία ακόμη φορά, επαναλαμβάνεται, ότι το περιστατικό είναι ΑΛΗΘΕΣ!

Περιμένουμε από τα τοπικά ΜΜΕ των Χανίων, όταν προχωρούν σε αναδημοσιεύσεις άλλων ιστοσελίδων που αφορούν στον κλάδο μας,  να έρχονται πρώτα σε επικοινωνία με το θεσμικό μας όργανο, που δεν είναι άλλο από το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Χανίων.

Σε κάθε περίπτωση, εάν επαναληφθεί οποιαδήποτε δυσφημιστική δημοσίευση εναντίον μας, χωρίς να έχει γίνει κάποια επαφή μαζί μας, τότε επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας.

Νομίζουμε, ότι ποτέ δεν έχουμε δώσει δικαιώματα σε κανέναν να αμφισβητήσει την ειλικρίνειά μας, αντιθέτως, είμαστε ίσως ο μοναδικός κλάδος που έχει επιβεβαιώσει περιστατικά που είναι κατακριτέα.

Και το κάνουμε αυτό για έναν και μόνο λόγο…

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

Για το ΔΣ του Σωματείου μας

Ο Πρόεδρος                                                     Ο  Γ. Γραμματέας

Καραπατάκης Ηλίας                                           Κοκολάκης Προκόπης

 

eparxies.gr