Αυτά είναι τα πιο παράξενα σπίτια της Airbnb – To ένα στην Ελλάδα

Τα πιο παράξενα σπίτια της Airbnb στον κόσμο αναδεικνύει η μεγαλύτερη πλατφόρμα της οικονομίας διαμοιρασμού στον κόσμο.

Τα σπίτια αυτά υπόσχονται ιδιαίτερες εμπειρίες διαμονής, και, εκτός από την ελληνική περίπτωση που ενδείκνυται για νοσταλγούς της παλαιάς Ολυμπιακής, έχουν κοινό άξονα τις θεματικές στα τραγούδια της διάσημης τραγουδίστριας και αποκαλούμενης ως νέας βασίλισας του ποπ, Τέιλορ Σουίφτ.

candia

Τα σπίτια αυτά ενδείκνυνται για τους φαν της που επιθυμούν να έχουν εμπειρία διαμονής που θα είχε η σταρ των ονείρων τους, βάσει των όσων περιγράφουν τα τραγούδια της.

Αρκετά από αυτά ξεφεύγουν κατά πολύ από τις συνηθισμένες εμπειρίες διαμονής. Δείτε τα…

-Εάν θέλετε να έρθετε αντιμέτωποι με φαντάσματα του παρελθόντος, κάνετε μια βόλτα στο νεκροταφείο, όπου βρίσκεται το σπίτι…

-Θέλετε να ξεπλύνετε από επάνω σας την οργή όσων σας μισούν σε μια μαύρη μπανιέρα από όνυχα; Δεν συμπεριλαμβάνονται διαμάντια και μαργαριτάρια.

-Αν είστε σοφιστικέ τύπος, ένας ιδιοκτήτης σας προσφέρει μέσω της Airbnb ένα ιδιαίτερο μέρος για πνευματική διαύγεια….

-Ολοι μπορούν πια να απολαύσουν ένα κλουβί. Ο ιδιοκτήτης αυτού του σπιτιού έχει φροντίσει για όλες τις ανάγκες σας, και το διαμέρισμα διαθέτει κουζίνα σε περίπτωση που αποφασίσετε να μαγειρέψετε για ένα πάρτι!

-Ενα μοναδικό διαμέρισμα για να κλειδωθείτε μέσα και να παρακολουθήσετε τηλεοπτικές σειρές μετά από μια εξαντλητική ημέρα shopping στην Οζάκα. Δεν έχει ωστόσο αληθινές γάτες ωστόσο, όμως θα είστε μόλις 1 λεπτό μακριά από την Electric Town όπου θα μπορείτε να παίξετε arcade παιχνίδια για να επαναφέρετε τη γάτα μέσα σας!

-Γιατί κάθε κορίτσι αξίζει ένα ροζ φορτηγάκι. Γι’ αυτό και μόνο…

-Οταν βρίσκεις ένα παλάτι του 18ου αιώνα με 10 κρεβατοκάμαρες, αξίζει να μείνεις με βασιλικές τιμές με 8 φίλους….

-Το πιο παράξενο, το πιο ρετρό σπίτι της Αθήνας στην Airbnb βρίσκεται στο Κουκάκι. Είναι ένα θεματικό σπίτι στην αισθητική της παλαιάς Ολυμπιακής…

tornosnews