Παλαιόχωρα: Τα “μυστικά” της επιτυχίας! Τι γίνεται με γήπεδο, Μαγκαφίνη, Πονηρό και ο στόχος στο ερασιτεχνών

Στην εντυπωσιακή πορεία της ομάδας, φέτος στη Γ’ Εθνική κατηγορία, αναφέρθηκαν σε ραδιοφωνική τους συνέντευξη το πρωί, ο Τεχνικός Διευθυντής της Παλαιόχωρας Γιάννης Τσατσαρωνάκης και ο Γενικός Αρχηγός Χρήστος Μετζιδάκης.

candia

H συνέντευξη παραχωρήθηκε σε εκπομπή του Βασίλη Φουντουλάκη στον MAX Fm 100,2:

“Φτιάξαμε μια ομάδα που θέλαμε να είναι οικογένεια. Όποιος δεν ακολούθησε τους κανόνες της οικογένειας κόπηκε. Η ομάδα αποτελείται από πολύ καλά παιδιά και πολύ καλούς χαρακτήρες, πέραν της ποδοσφαιρικής τους ικανότητας. Μας έγιναν προτάσεις “καλών ονομάτων” που όμως οι περιπτώσεις τους δεν προχώρησαν και για λόγους χαρακτήρα”, τόνισαν χαρακτηριστικά.

“Έχουμε ένα μπάτζετ καλό, που δεν υπερβαίνει όμως τις δυνάμεις μας. Υπάρχει ένα “ταβάνι”. Προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς προς όλους και είναι κάτι που έχει γίνει πλέον γνωστό σε όλους. Η ομάδα είναι απόλυτα συνεπής”, ανέφεραν.

Για το “μέλλον” των Μαγκαφίνη και Πονηρού…

Και οι δύο, όπως και εμείς, έχουν και έχουμε καλή διάθεση για να συνεχιστεί η συνεργασίας. Η προδιάθεση υπάρχει. Οι τελικές συζητήσεις όμως θα γίνουν μόλις ολοκληρωθούν οι φετινές υποχρεώσεις της ομάδας και στο ερασιτεχνών”.

Για το γηπεδικό πρόβλημα ανέφεραν: “Εμείς χρησιμοποιούμε το γήπεδο Καντάνου. Μάλιστα ο Δήμος προτίθεται να κάνει εκεί και άλλες βελτιώσεις. Επειδή όμως εμείς έχουμε και τις ακαδημίες μας στην Παλαιόχωρα με 80 παιδιά σε αυτές και επειδή έχουμε έξτρα ανάγκες, θα θέλαμε έναν χώρο μέσα στην Παλαιόχωρα. Ξέρουμε ότι στο γήπεδο στην περιοχή Τηγανίου δεν μπορούμε να παίξουμε και εκεί δεν μπορεί να επέμβει ο Δήμος. Υπάρχει ένας χώρος στην περιοχή Πανοράματος. Θα συζητηθεί με το Δήμαρχο τον κ. Περράκη αν μπορεί να γίνει κάτι εκεί”.

“Με τις υπόλοιπες ομάδες των Χανίων έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Αυτό πρέπει να γίνεται από όλους για να πάει μπροστά το χανιώτικο ποδόσφαιρο”, επεσήμαναν και τόνισαν ότι “για εμάς δεν αποτελεί έκπληξη η φετινή πορεία μας. Ξέραμε τις δυνατότητές μας”!

“Στο Κύπελλο Ερασιτεχνών στοχεύουμε να πάμε όσο γίνεται πιο μακριά. Έχουμε ένα δύσκολο ματς μπροστά μας με τον ΟΦΙ με τον οποίο παρεπιπτόντως έχουμε εξαιρετικές σχέσεις”.

Μερικές από τις “ατάκες” των Μετζιδάκη και Τσατσαρωνάκη στην εκπομπή “ΜΑΧ League”, στον ΜΑΧ Fm 100,2… 

Vas Fou – eparxies.gr