0 Άγριες μέλισσες: Νέο ειδύλλιο γεννιέται ανάμεσα σε Δρόσω και Κωνσταντή

Νέες ανατροπές έρχονται στα προσεχή επεισόδια της σειράς εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες μέλισσες».

Η Ανέτ, έχοντας επιβεβαιώσει τα πάντα για την πλαστογραφία της διαθήκης του πατέρα της από τον Δούκα με στόχο τον Μιλτιάδη, ετοιμάζεται να δράσει δυναμικά.

Ομως ο Δούκας θα προσπαθήσει να ξεγλιστρήσει για ακόμα μία φορά. Εν τω μεταξύ, ο Κυπραίος καταφέρνει να ξεγελάσει πάλι την Ελένη και τον Νέστορα για το θέμα της ένστασης σχετικά με τη δημιουργία βιομηχανικής ζώνης στο Διαφάνι, όμως ο απόστρατος αξιωματικός θα κάνει μια κίνηση-ματ.

candia

Η Πηνελόπη παίρνει τη μεγάλη απόφαση για τη ζωή της και δέχεται την πρόταση γάμου του Κλεομένη. Ο Μελέτης όταν θα το μάθει θα αντιδράσει δυναμικά.

Την ίδια ώρα, η Δρόσω αποφασίζει να βγάλει οριστικά τον Νικηφόρο από το μυαλό της και ρίχνεται στη μάχη αναζήτησης γαμπρού, ενώ η Ασημίνα συνεχίζει να υπομένει καρτερικά τον πόλεμο της Μυρσίνης.

Το ίδιο βράδυ η Ελένη δέχεται μια πρόταση από τον Δούκα, που μπορεί να λύσει αναίμακτα τη διαμάχη τους για τα χωράφια, ενώ μια περιπέτεια υγείας της Θεοδοσίας βάζει σε σκέψεις τον Λάμπρο για το μέλλον του γάμου του.

Ο Μιλτιάδης προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τον γιο του να μη χαλάσει τον γάμο του για χάρη της Ελένης.

Η Θεοδοσία έρχεται αντιμέτωπη με αυτήν την αλήθεια και αποφασίζει να αντιδράσει δυναμικά.

Η εμφάνιση ενός νέου ιατροδικαστή θα ταράξει τον Προύσαλη, καθώς δείχνει αποφασισμένος να ανοίξει πάλι την υπόθεση του Γιάννου.

Η Ασημίνα περνάει δύσκολα στο σπίτι των Σεβαστών, αφού το μυθιστόρημα του Νικηφόρου θα ξεκινήσει νέα κόντρα μεταξύ του ζευγαριού.

Εν τω μεταξύ, ο νεαρός Σεβαστός μαθαίνει από τον Κυπραίο τα αισθήματά του για την Ελένη, μόνο που σύντομα αυτό θα φτάσει και στ’ αυτιά της Μυρσίνης, η οποία θα γίνει έξαλλη γεμίζοντας την ψυχή της με περισσότερο μίσος για τις τρεις αδελφές και οργή για την Ελένη.

Λίγο αργότερα, ο Λάμπρος φέρνει την Ελένη μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Εκείνη πια θα κληθεί να αποφασίσει αν ο έρωτάς τους θα μπορέσει να προχωρήσει.

Και δεν αργεί η ώρα που θα πάρει τη μεγάλη απόφαση. Ένα νέο ειδύλλιο ξεκινά να γεννιέται, καθώς ο Κωνσταντής θα ξεκλέψει ένα φιλί από τη Δρόσω.

Η Ουρανία είναι αποφασισμένη να αποκαλύψει στην Ασημίνα τον παράνομο δεσμό της Μυρσίνης με τον Κυπραίο.

Παράλληλα, ο Μιλτιάδης δίνει τη συγκατάθεσή του στον νέο ιατροδικαστή για την εκταφή του Γιάννου και η είδηση πέφτει στο Διαφάνι σαν κεραυνός εν αιθρία.

Ο Δούκας και ο Μελέτης νιώθουν τον κλοιό να στενεύει για το έγκλημά τους, ενώ οι αδελφές Σταμίρη αισθάνονται για ακόμα μία φορά το βάρος της πράξης τους.

Η εξέταση του άψυχου σώματος του Γιάννου ολοκληρώνεται και το πόρισμα ετοιμάζεται.

Το χωριό με αγωνία περιμένει την τελική γνωμάτευση του ιατροδικαστή και την ίδια στιγμή στο σπίτι της οικογένειας Σταμίρη και στα σπίτια των Σεβαστών η αναταραχή και ο φόβος κυριαρχούν, οδηγώντας τους σε σκοτεινές σκέψεις.

Η Μυρσίνη μαθαίνει από τον Δούκα πως και ο Κωνσταντής συμμετείχε στη δολοφονία του Γιάννου και του επιτίθεται.

Όταν αποκαλύπτεται πως ο ιατροδικαστής έφυγε από το χωριό χωρίς ασφαλή στοιχεία και δίχως να υπογράψει την έρευνα για να διαπιστωθεί εάν υπήρξε εγκληματική ενέργεια, τα πράγματα στη ζωή των Σεβαστών και των υπολοίπων μοιάζουν να γυρνούν στον παλιό ρυθμό τους.

Μέχρι τη στιγμή που ο Προύσαλης και ο Μιλτιάδης παίρνουν μια γενναία απόφαση, να αντιμετωπίσουν τον Δούκα και να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια.

Παράλληλα, όμως, η Μυρσίνη ανακαλύπτει κάτι που θα βάλει ξανά τις τρεις αδελφές στο στόχαστρό της.

Θα κάνει τα πάντα για να καταφέρει να φτάσει στον πραγματικό ένοχο για τη δολοφονία του Σέργιου.

Πηγή ethnos.gr