Συνέντευξη Τύπου για έναν απολογισμό δράσης και εμπειρίας τους τελευταίους μήνες

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει την Πέμπτη η Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος, ώστε τεκμηριωμένα και δημοκρατικά να ενημερώσει τους Χανιώτες με έναν απολογισμό δράσης και εμπειρίας της τους τελευταίους μήνες.

Η ανακοίνωση:

«Οι επιλογές και οι χειρισμοί σε μια σειρά τομέων ευθύνης του Δήμου Χανίων, το τελευταίο διάστημα, έφεραν επιτακτικά στο προσκήνιο την αδιαφάνεια, τον παραγοντισμό και την ημετεροκρατία που παραμένουν χαρακτηριστικά με τα οποία η δημοτική αρχή αντιμετωπίζει ζητήματα του Δήμου. Ένα μόνο παράδειγμα αποτελεί το θέμα της παραχώρησης του παλιού Ψυχιατρείου στο Δήμο Χανίων, διαρκές αίτημα της χανιώτικης κοινωνίας, για το οποίο η διελκυστίνδα δηλώσεων και ανακοινώσεων, αντί να κρύψει όπως ήταν ο στόχος, φανέρωσε το έλλειμμα πολιτικής βούλησης της δημοτικής αρχής, δημοκρατίας, αλλά και την αδιαφάνεια με την οποία ο δήμαρχος χειρίζεται το θέμα. Πρόκειται για επιλογές πολιτικής και όχι προσώπων που απευθύνονται σε πελάτες και όχι σε πολίτες και οι οποίες χρειάζονται επιτακτικά αλλαγή.

Η Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, την Πέμπτη 12 Μαΐου, στις 11.30π.μ., στην αίθουσα Τύπου του Δήμου Χανίων, ώστε τεκμηριωμένα και δημοκρατικά να ενημερώσει τους Χανιώτες με έναν απολογισμό δράσης και εμπειρίας της τους τελευταίους μήνες».