Η “Κίτρινη Αποστολή” έκανε τον γάμο τους πραγματικότητα (εικόνες)

Η Κίτρινη Αποστολή είναι γνωστή για τον τρόπο με τον οποίο βοηθάει συνανθρώπους μας μέσα από την σελίδα της στο facebook και στην οποία έχει περισσότερα απο 9500 μέλη.

apostolakiskitriniapostoli

Πριν από μερικές ημέρες 0 υπεύθυνος της Κίτρινης Αποστολής, Δημήτρης Αποστολάκης, είχε γράψει σχετικά στο facebook

«Ο Γάμος δύο φτωχών παιδιών…….Επειδή η ζωή μας με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας είναι μαύρη κατάμαυρη και η κατάθλιψη είναι πλέον σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού της χώρας μας, ας προσπαθήσουμε να κάνουμε πράγματα που θα μας αλλάξουν την ψυχολογία μας και παράλληλα να βοηθήσουμε 2 νέα και φτωχά παιδιά στο ξεκίνημα της ζωής τους!!! Σε 2 μήνες και κάτι μέρες τα παιδιά θα παντρευτούν και η κίτρινη αποστολή γνωρίζοντας τη κατάσταση τους, παίρνει την πρωτοβουλία να τους βοηθήσει!! Και επειδή η επιθυμία τους είναι να παντρευτούν με θρησκευτικό και όχι πολιτικό γάμο, ζητάμε τη βοήθεια του κόσμου και ειδικά όσων έχουν μαγαζιά!! Για ξεκίνημα να πούμε έχουμε βρει ήδη το νυφικό της κοπέλας( έχει κάνει ήδη πρόβες) ,έχουμε βρει τα κουφέτα και καποιες μπομπονιέρες! Άρα θα χρειαστούμε κοστούμι και παπούτσια για το γαμπρό…ανθοδέσμη, βέρες, φωτογράφο και ότι άλλο θα χρειαστεί για ένα λιτό και απέριττο γάμο!! Περιμένω λοιπόν τις προτάσεις σας…»

 

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και έτσι αυτός ο γάμος πήρε σάρκα και οστά.

kitriniapostoligamos kitriniapostoligamos1 kitriniapostoligamos2 kitriniapostoligamos3 kitriniapostoligamos4 kitrinieyxaristo