Η βράβευση του Παντελή Παντελίδη «έριξε» το στάδιο των MAD: Αδέλφια, φίλοι και θεατές δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα δάκρυα τους

Τα MAD Video Music Awards 2016, πραγματοποιούνται εδώ και λίγες ώρες. Πλήθος τραγουδιστών, ανθρώπων της showbiz, αλλά και χιλιάδων θαυμαστών του θεσμού αυτού, βρίσκονται στο  Κλειστό Γήπεδο του Tae Kwon Do στο Φάληρο απολαμβάνοντας την βραδιά.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει στην σκηνή των βραβείων, εντυπωσιακές εμφανίσεις, συνεργασίες – έκπληξη και ακούσαμε τραγούδια που θα μας κρατάνε σίγουρα συντροφιά το καλοκαίρι.

Ένα από τα αξιοσημείωτα της βραδιάς και συνάμα μια συγκινητική στιγμή για όλους μας ήταν η βράβευση του  Παντελή Παντελίδη. Είναι γνωστό εδώ και μέρες, πως ο καλλιτέχνης ήταν υποψήφιος στην κατηγορία Best Male Adult.

Στην σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του, ανέβηκε ο αδερφός του καλλιτέχνη, Τριαντάφυλλος Παντελίδης μαζί με καλούς του φίλους. Σε φορτισμένο κλίμα ανέφερε: «Είναι ιδιαίτερη στιγμή για εμάς, να έρθουμε για να παραλάβουμε το βραβείο του Παντελή, νιώθουμε περήφανοι γι’ αυτόν!», ενώ συνέχισε τονίζοντας: «Έχει να μεγαλώσει πολλές γενιές ακόμα»!

Δείτε τα βίντεο

Στα βραβεία βρέθηκαν και πολλοί από τους θαυμαστές του καλλιτέχνη, οι οποίοι είχαν στα χέρια τους τεράστια πανό που έγραφαν στίχους από τα τραγούδια του καλλιτέχνη.

pantelidis

peoplegreece.com