Η απάντηση του προέδρου ενοικιαζόμενων δωματίων Παλαιόχωρας σε ανυπόγραφο άρθρο

Ένα ανυπόγραφο άρθρο από ιστοσελίδα της πόλης των Χανίων ήταν η αφορμή για την παρακάτω επιστολή-απάντηση από τον Χρυσοβαλάντη Σταθάκη Πρόεδρο των ενοικιαζόμενων δωματίων.

Αγαπητό zarpanews.gr,

candia

Στο Σύλλογο  ενοικιαζομένων δωματίων  και διαμερισμάτων παραμένουμε ανοικτοί στην κριτική που ασκείται στον τόπο μας, αλλά και στις επιχειρήσεις μας διότι θεωρούμε ότι καλόπιστα μας βελτιώνει και μας προχωρά μπροστά.

Επώνυμα επιλέγουμε να σχολιάσουμε το ανυπόγραφο  άρθρο σας, “Πέντε μέρες στην Παλαιόχωρα, τον Αύγουστο”.

Προς ενημέρωση σας, τα Ενοικιαζόμενα  Δωμάτια αποτελούν νόμιμες επιχειρήσεις που κάποιες από αυτές διαθέτουν  και Parking και Reception κάποιες άλλες όχι .

Επίσης εν έτει 2016 ο ενδιαφερόμενος πελάτης έχει τη δυνατότητα, πριν επιλέξει διαμονή, να πληροφορηθεί από πάμπολα μέσα τί υπηρεσίες παρέχει το κάθε κατάλυμα και να επιλέξει κατά βούληση.

Τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια συμμετέχουν κι αυτά ,  όπως όλοι πληρώνοντας, φόρο εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ  κτλ, στα έσοδα του Ελληνικού Δημοσίου .

Αυτές οι μικρές επιχειρήσεις δίνουν τη δυνατότητα σε πολλούς ανθρώπους να μένουν στον τόπο τους και να επιβιώνουν στις πατρογονικές εστίες τους.

Τα κακώς κείμενα φυσικά δεν λείπουν και από τον κλάδο μας, όπως και όλους τους άλλους (ξενοδοχεία, media, Εστιατόρια κτλ.).

Είμαστε βέβαιοι ότι το σύνολο των υπηρεσιών στην Παλαιόχωρα αναβαθμίζεται τα τελευταία χρόνια  και μάλιστα σε τιμές λογικές, γι αυτό άλλωστε και εν μέσω οικονομικής κρίσης τόσοι φίλοι Χανιώτες αλλά και κόσμος από την υπόλοιπη Ελλάδα επιλέγουν την Παλαιόχωρα. Η όποια αντιστοίχιση με τιμές Μυκόνου είναι μάλλον ατυχής

Για την ακρίβεια πολλά   μέλη μας προσφέρουν υψηλού επιπέδου   υπηρεσίες  τα τελευταία χρόνια, σε βαθμό που μάλλον ενοχλεί.

Δεν κατανοούμε  που βασίζεστε και διαχωρίζετε τα καταλύματα της περιοχής σε δύο κατηγορίες , στη μία του ενός καλού και στην άλλη όλων των υπολοίπων  κακών, θεωρούμε ότι τουλάχιστον υπερβάλετε.

 

Δυστυχώς ζούμε τη μεγαλύτερη κρίση που η σημερινή γενιά των σαραντάρηδων θυμάται και παρ᾽όλα αυτά, οι επιχειρήσεις των Ενοικιαζόμενων δωματίων ανάλογα τις παρεχόμενες υπηρεσίε,ς προσφέρουν διαμονή για όλα τα βαλάντια.

Κλείνοντας σας καλούμε να ρθείτε  πέντε μέρες το Νοέμβρη να σας φιλοξενήσουμε και να δείτε τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες του Σελίνου, ξεχασμένοι στο Νοτιοδυτικό άκρο της Κρήτης.

 

Με Εκτίμηση

Σταθάκης Χρυσοβαλάντης

Πρόεδρος  Εν.Δωματίων