Εκπρόσωποι της Σλοβακίας και βουλευτές στον γάμο της κόρης του επίτιμου πρόξενου Στ. Πατεράκη (φώτο)

Ξεχωριστή και χαρούμενη μέρα για δύο οικογένειες ήταν η Κυριακή 12 Ιουνίου.

Ο λόγος για τις οικογένειες του εκλεκτού Σελινιώτη επίτιμου πρόξενου Σλοβακίας στην Κρήτη, Σταύρου Πατεράκη και της συζύγου του Γιούλης, καθώς και των Στέλιου και Λίτσας Πατεράκη από τα Κεραμιά.

candia

Ιδιαιτέρως σημαντική μέρα για τα δύο τους παιδιά Νίκο και Μαριάτζελα που εκείνο το γλυκό απόγευμα σφράγισαν την αγάπη τους με την ευλογία της εκκλησίας και τις ευχές των δεκάδων φίλων και συγγενών που παραβρέθηκαν στις χαρές τους στην Αγία Μαγδαληνή στη Χαλέπα.

gamos (9)

Αρχιερατική η τελετή του ιερού Μυστηρίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού με πλήθος ιερέων.

Ο χορός του Ησαΐα αρχίζει το ρύζι πέφτει άφθονο όπως απαιτεί η παράδοση για να ριζώσει το ζευγάρι. Μετά το μυστήριο οι καλεσμένοι αντάμωσαν στο κέντρο «Πορτοκάλι» όπου συνεχίστηκαν οι ευχές όλων και το ζευγάρι των νεόνυμφων λαμποκοπούσε από ευτυχία.

gamos (12)

Παρόντες ήταν ο πρέσβης της Σλοβακίας Πέτερ Μιχάλκο, ο πρώην αντ/δρος Βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης, η βουλευτής Ζέτα Μακρή, πρώην βουλευτές, επίσημοι και άλλοι πολλοί. Μετά το κόψιμο της γαμήλιας τούρτας το γλέντι άρχισε για τα καλά με το εξαίρετο συγκρότημα του Στέλιου Βάμβακα να κρατά συντροφιά τους καλεσμένους μέχρι τι πρωινές ώρες. Ευχόμαστε στους νεόνυμφους κάθε επιτυχία στη ζωή τους, στους γονείς τους να τους χαίρονται στον κουμπάρους  Δρακάκη Διαμαντή και Κρυσταλία Καρασπύρου (συμφοιτήτρια και η καλύτερη φίλη της νύφης) και να’ναι πάντα άξιοι.

Φώτο: Πέτρος Παττακός