Βούρβαχης: “Εγώ για υποψήφιο αναγνωρίζω τον Κονταρό ο οποίος κάνει κλεφτοπόλεμο”- “Τον κ. Βαρουξάκη δεν τον άκουσα… ακόμα”

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ Γιώργος Βούρβαχης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Μαρσέλ Κατσάνι στον ΧΑΝΙΑ Sport-fm 102,7 και μίλησε για όλους και για όλα που ακούγονται  το τελευταίο διάστημα.

Για τον Στέλιο Βαρουξάκη και την υποψηφιότητα του

Έχει γραφτεί το όνομα του από τον ίδιο όμως δεν έχουμε ακούσει να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του. Εμείς είμαστε εδώ έτοιμοι για οποιαδήποτε υποψηφιότητα.

Για τον Μανώλη Κονταρό ανέφερε στην συνέχεια του λόγου του

Δεν ανεχόμαστε όμως «κλεφτοπόλεμο» γιατί μέχρι τώρα εγώ αναγνωρίζω για υποψήφιο μόνο τον κύριο Κονταρό, τον φίλο μου τον Μανώλη, ο οποίος κάνει κλεφτοπόλεμο και γυρίζει στα σωματεία, εδώ γύρω-γύρω κάνει, δείχνει, τάζει γιαυτό και είπα αυτό γνωρίζω εγώ. Τον κύριο Βαρουξάκη δεν τον άκουσα… ακόμα, περιμένω να τον ακούσω. Είμαστε εδώ πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε, θα τα βάλουμε κάτω.

Σχετικά με την αντίδραση του στις σχετικές φημολογίες.

Εμένα δεν με ξένισε καθόλου, εγώ το ήξερα από πριν γιατί ήξερα και το παρασκήνιο. Περιμένω όμως την επίσημη ανακοίνωση και τότε πλέον θα πάρω θέση και βεβαίως έχω και εγώ να αντιπαραθέσω πολλά πράγματα, πάντα το λέω και το τονίζω σε πολιτισμένο επίπεδο. Με τον κύριο Βαρουξάκη δεν έχω να μοιράσω τίποτα, δεν μας χωρίζει τίποτε αλλά σας είπα το παρασκήνιο το γνωρίζω όλο.

Για το ποιος από τους δυο θα είναι πιο ισχυρός αντίπαλος

Ο κάθε αντίπαλος είναι υπολογίσιμος έχει τα όπλα του. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να ήταν πιο δυνατός αλλά εν πάση περιπτώσει και οι δυο είναι στο παιχνίδι απ’ ότι ξέρω. Ενεργά είναι ο πρώτος που είπα (σ.σ. εννοεί Κονταρό) ο άλλος (Στ. Βαρουξάκης) τον ακούω από τα δημοσιεύματα και τον διαβάζω, περιμένω να μας το ανακοινώσει και επισήμως και τότε πλέον θα πάρουμε και εμείς θέση  να αντιπαραθέσουμε το οτιδήποτε.

Το να γίνεται πόλεμος και να συναντιόμαστε μεταμεσονύκτιες ώρες με σωματεία εν κρυπτώ και να τάζουμε τα απραγματοποίητα αυτό είναι «κλεφτοπόλεμος»

Δείτε περισσότερα στο βίντεο του ΧΑΝΙΑ SPORT-FM